cine suntem?

Suntem partenerul tau de Wellness

Cu peste 10 mărci de fitness profesionale, de top, în portofoliu, Wellness Solutions este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața wellness din România.

Aflati mai multe despre
Wellness Solutions

Pentru un stil de viață sănătos, Wellnes Sollutions oferă o combinație echilibrată de produse și mărci care completează oferta în ceea ce privește noile tehnologii, funcționalități, design și bugete, pentru toate categoriile de clienți și pentru toate modurile de utilizare (acasă sau spații comerciale).

Expertiza

Experienta de peste 10 ani in Romania si in strainatate.

Serviciu clienti & Control al Calitatii

Call Center si echipa de service dedicate clientilor.

Colaborare internationala

Prezent in Europa de mai bine de 5 ani

povestea noastra

De mai bine de 10 ani în România, Wellness Solutions oferă o combinație echilibrată de produse și mărci care completează oferta în ceea ce privește cele mai noi tehnologii, funcționalitate, design și bugete, pentru toate categoriile de clienți și pentru toate tipurile de utilizare (acasă sau spații comerciale). Cu peste 10 mărci de fitness profesionale, de top, în portofoliu, Wellness Solutions este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața wellness din România. Wellness Solutions are o experiență largă pe piața wellness, atât pe distribuție, cât și pe producție, fiind producătorul propriului brand de fitness – TECHFIT, distribuit în toată Europa. Mai mult, compania are un parteneriat pe termen lung și de succes cu platforme internaționale online precum Amazon, servicii logistice – EKOL România, având o rețea de distribuție bine stabilită în toată Europa (atât offline, cât și online).

Abordarea noastra 360

Aducem valoare atât partenerilor noștri, cât și clienților noștri, fiind prima distribuție de echipamente de wellness care oferă:

  • echipă dedicată de asistență pentru clienți care prezintă produse de la linia de producție până la consumator și o echipă post-vânzare care oferă consultanță și servicii personalizate post-vânzare.
  • rețea de distribuție foarte bine stabilită (atât offline, cât și online), în România și la nivel internațional.
  • un set complet de departamente interne: distribuție, vânzări, marketing, logistică, servicii și asistență pentru clienți, strategie și vânzări online, publicitate etc.